tisdag 30 november 2010

people change

... oh yes they dooo. Började fundera att alla ändras ganska mycket under en kort tid. Hur man beter sig och pratar och tänker. Det är mycket. Visst är det bra men allt var bättre förr?
Jag vet att jag själv har ändrats, men jag är inte ensam om saken. Ibland orkar man inte. Allt bara åker ut genom andra örat. Vissa saker orkar man inte bråka om, det är onödigt. Ingen lyssnar. Ingen bryr sig. Man bara hänger med i strömmen. Och så kommer de dagar som man inte bara orkar. Helst ligga under täcket och bara tänka.
Men man får bita ihop, det ändras väl med tiden?

söndag 28 november 2010

snö

Bloggen har än en gång lämnat efter,
Läste några bloggar och kom fram till att det finns några människor som skriver så fint att man undrar hur de får till en text som löper så fint. Man vill bara läsa mera o mera.

Och julstressen har börjat, man kan bara se i stan hur folk tror att julafton är i morgon, varför ha så bråttomt?
Ska man inte njuta av julen? Den är väl inte till för att köpa en massa dyra julklappar? Ska man inte bara umgås?
Vist är det roligt med julklappar, men jag skulle nog överleva utan dem. Men för 10 år sen skulle jag nog ha släppt några tårar ifall jag inte fått några julklappar. Men allt var annorlunda då... Då skolan började igen var alla nyfikna på vem som hade fått vad, vem hade fått något dyrt, vem hade fått nått man själv inte fick osv.
Julen är fin, men jag orkar ändå inte pynta så mycket som vissa gör, tror detta ändras när man har ett eget hem och  vill göra det mysigt, men nu sköter mamma detta.
Iaf  har Johan och jag byggt ett pepparkakshus i helgen, och det ser ju ut som att vi ha gjort det iaf.... :)

Imorgon är en bra dag, Cissi kommer hem, ska bli kul att höra hennes röst och bara ha kul med henne och Heidi, sånt som behövs!

måndag 15 november 2010

jaa gott folk

Ännu än gång är det måndag.
Endast 4 dagar tills det är fredag igen. Dock blir det mässa på lördag morgon vilket jag gärna skulle skippa heeelt frivilligt.
Nybakta bullar går bra ner i magen, med ett glas mjölk.
En hög med läxor väntar mig också, men bara 6 veckor kvar sen blir det mindre i skolan.
Bloggen blir bara ett hopp om att läxorna skulle försvinna men.. de väntar fortfarande på mig. Kanske man bara ska bita i hop och göra klart allt, sen känns allt bra.