torsdag 28 oktober 2010

bara för att

Jag trodde jag aldrig skulle bli klar. men det blev 177 ord. väldigt duktigt gjort. finska uppsats är inte alltid så enkelt. tänkte bara säga att nu ska jag sova eller först läsa på engelska ord (förhör imorgon) inte roligt. Kombi hela dagen. sen släpa Wii till johans.!   HELG

tisdag 26 oktober 2010

im sorry

man ska inte förvänta sig så mycket. för då blir man aldrig besviken. men jag kan inte sluta. jag troooor alltid att jo det blir nog av. fast. det händer ytterst sällan. man blir lite lessen i ögat. det är inte så mycket jag begär, bara lite sällskap. undrar hur det känns om 10 år, eller hur läget är om 10 år. men jag är inte ensam. det finns många som är i samma situation som mig. men det känns ändå inte bättre. men vissa har det lite bättre på detta plan. men det blir bra till helgen. tror jag. hoppas jag. det hör till.

måndag 25 oktober 2010

music in my rooooooom

Jag tror jag har musiken på en aning för hårt, men så ska det va. För annars är det tråkigt att städa om man inte kan sjunga på samma gång.
Det är halt o kallt. Personligen tycker jag inte om vintern, men kanske denna vinter eftersom jag blir F18. Alltid något. Nu ska jag städa mitt rum så jag kan spela Wii, det är bara liiite dammigt. ups.
Mitt klädskåp bara svämmar över och ÄNDÅ ska jag bara lägga mer dit. jag hoppas alltid att det får plats, men följande gång man öppnar skåpet så ångrar man sig... djupt... fast jag inte använder ens hälften av vad som finns där inne sparar jag allt. Ganska onödigt.

söndag 24 oktober 2010

schoool

Hur ska man hitta orken. Orken till att laga läxor och läsa på prov. Kombi pleeeease ja vill int stupa i slutet av denna period. Som jag tänkte göra i våras. Jag vill egentligen inte. Men jag ska försöka hitta orken. Kanske det går iaf.
Kanske jag inte ska klaga. Har ju endast 3 skoldagar per vecka förutom att jag har 4 dagar i 3 veckor. Jag boorde inte klaga, men det är ganska enkelt att man börjar ändå. Plus att min käre vän har hoppat av Kombi så nu blir det jag, kokkola boan o lessare. ursäkta ordet men det är mycket sant. Inte roligt det heller.
Och min kära finska lärare hon tycker inte om mej, jag tycker inte om henne. Oj precis där var felet varför jag inte orkar. Jag finner mej att jag inte har tid att lyssna på en lärare som tycker jag är dålig och vill helst att jag ska sluta. Men det är nog mest hennes problem.
Men jag ska kämpa, försöka få bra betyg. För nästa år ska jag faktiskt bli Merkonom och student. Jag gör 6 års studerande på 3 jag kommer att vara stolt över mej själv bara jag orkar till det sista.

Nu tror jag att en liter vatten skulle sitta bra, min mage skulle tycka om sånt.

tisdag 19 oktober 2010

tv-spel

Älskling spelar Wii som bäst. Han försöker slå mig i Need for speed :) haha

vi ska snart i bastu. ja tycker om dessa kvällar när man egentligen inte behöver göra något. bara vara med någon man tycker om.

bastu, wii, film o musik. ja tror jag joinar min kaar nuu (kärlek)

måndag 11 oktober 2010

-

Ibland är det bara skönt att lyssna på musik o göra ingenting. Men att göra ingenting kan man också bli uttråkad av.

Så nuu ska jag spela need for speed o försöka slå Johans rekord vilket inte är det lättaste. Han tycker han är sååååå bra. vänta bara....


4 days left. sen e de höstlov ti max. oj vad ja ska njuta.

Tycker noo att vi e liti fiiin på bilden :)  swe -10

onsdag 6 oktober 2010

borta

Nu e hon borta. Låååångt borta. Eller imorgon exakt 14.20 åker hon. Kommer hem först i Mars. Snarare Lördagen den 12 mars på kvällen. Mer exakt vet jag inte. Lite lessen i ögat är jag allt. Nej nu ljuger jag, mycket lessen är jag.

Fina tjejen är i stora Australien, där borta i värmen med kängurus. Jag vill också. Nej ja ska vara kvar i kalla Finland.

Men jag har Johan.

Jag kommer sakna Cissi min vän :(

söndag 3 oktober 2010

hösten

Hösten är egentligen inte bra. Alla blir sura o trötta o orkar inget längre.
Jag har kommit fram till att på en helg kan de ske mycket. man kan vara glad, lessen, arg, sur, sviken, ha kul, mindre kul. De finns mycket att tänka på när man inte har så mycket att göra :)  egentligen skulle jag helst ligga o kolla på film med min kaaar idag. det är en bra söndag. värsta dagen på veckan?!

har spelat wii med kusinerna o kanske jag fortsätter nu eller så kollar jag på Ncis. Det jag vet är att reskontran väntar på mig imorgon.