torsdag 22 april 2010

åpp o ner o hit o dit

Känns som att skolan tar upp all ledig tid man har.. Har prov nu i 5 dagar... usch. Och motivationen går inte uppåt när finska läraren tycker jag är dålig! Jag vill ha sommar så jag inte behöver tänka på skolan.. Jag är inte enda i Finland som har problem med finskan och ändå klarar student skrivningen. Varför skulle inte jag kunna klara av det då? Men hon tycker jag inte kan få en 7:a i finska provet. Go to hell biatch.
Men nu ska jag inte lägga ner min energi på en dålig finska lärare :) Jag skaaaa, få upp mitt vitsord, bara jag hinner i kapp motivationen.

Ska också försöka vara ute o motionera mera nu, ute o gå eller springa. Men det är också jobbigt ;)

Som sagt, jag vill ha sommar. Och sitta vid stationen med Heidi, då e allt bra.

måndag 5 april 2010

film

Sitter och väntar på att en film ska börja på tv, kommer inte ihåg namnet men jag har iaf läst böckerna :D
Tittar på Pearl Harbor som också kommer på tv nu, den filmen kan man aldrig se för mycket av! Den e så bra.
Imorgon är det skola igen, jeij.... 4 dagar denna vecka sen ledig fredag kväll och sen jobb lördag och söndag kväll uff. Och sen e de skola igen :) uuh va trevlig vecka jag har :( hinner ju inte vara med Johan!
Har gjort alla läxor nu också tills imorgon och onsdag, känns bra.
Men nu ska ja kolla film o ta en tidig kväll, hoppas jag om jag orkar mig i säng tidigt ;)

söndag 4 april 2010

ujj va tiden går fort när man har roligt

Märker att jag inte skrivit ett inlägg på väldigt länge nu. Heidi har påpekat detta också några gånger men har tydligen inte hjälpt :) men nu tänkte jag skriva av mig lite.
Eftersom det är längesen jag skrev så har mycket hänt förstås.
Och jag kommer inte på något? hmm.. Stockholmsresa på sportlovet och Ukkohalla förra helgen :)
Ukkohalla var väldigt kul, jag + 9 andra åkte dit över helgen. Måste säga att jag har fina vänner och vi har alltid roligt, och lärde känna några nya vänner också den helgen! Tänkte faktiskt lägga in några bilder på facebook? eller så kanske det är bäst att låta bli ;)

I skolan är allt som vanligt.. Kombi har börjat igen och man har massa läxor nu som man inte orkar med. MEN det är bara 7 veckor kvar i skolan så är det sommarlov :) ojj gissa vad man längtar!! Heidi och jag får fortsätta våra sommarkvällar vid stationen och tala om allt och inget. Ganska bra, vi behöver inte ha något viktigt att säga hela tiden, vi kommer ändå på något sjukt att tala om :) sånt gör saker mycket roligare :D
+ att jag har fått jobb, så jag e glad. Ska vara där i sommar men fick också arbete nu på helgarna och kvällarna vilket är bra! Minus är att jag slutar halv 11 på kvällarna och tid med mina vänner och Johan blir mindre..

Detta blir ett långt inlägg om massa saker som ingen bryr sig om :) hihi. Är förkyld nu också, uff. Inte kul.
Så nu ska jag fortsätta titta på filmer och chilla resten av påsklovet, kom hem från Johans idag också.
Men nu ska jag försöka skärpa mig i framtiden och skriva lite oftare.. läste gamla inlägg.. kom på att jag har inte skrivit blogg länge, men ändå märks det på sättet jag skriver att jag har ändrats. Mognare eller barnsligare? Hah det kan man ju diskutera ;) cya