måndag 21 december 2009

tjugoförsta december tvåtusennio

3 dagar till jul. Var är julkänslan? Kanske man börjar bli för gammal för att känna den riktiga julen som för några år sen.. Ibland vore det kul att vara ett barn, allt var så enkelt. Sova-äta- leka!
Har inhandlat alla julklapparna enda som saknas är att paketera in allt! På julafton ska vi till Såka och fira jul vid mosters :) min morbror kommer även dit. Så vi blir ganska många. På juldagen blir det julmiddag med familjen och sen ska jag till Johans, han fyller 17 år :)
Men nu ska jag jobba vid Torghallen i 2 dagar :) ska bli roligt, så man gör något nyttigt också..
men jag har faktiskt städat mitt rum, duschat, ätit, varit ute på promenad osv idag ;) lite duktig är jag om jag riktigt vill :D nu ska jag fortsätta att se på film..

fredag 11 december 2009

snart jul

Oj va tiden går! Redan december och det är jul om två veckor :O ojjojj... man hinner ju ingenting.
Kom nyss hem från Socklot. Har varit med pojkarna hela kvällen :) trevligt trevligt! Och imorgon ska mamma på kurs till Vasa så jag och Joanna ska gå på stan så länge :) kanske man hittar några julklappar.. man borde inte spara sånt till sista minuten.. Jag är i alla fall tidigare ut än i fjol :D då köpte jag julklapparna några dagar innan julafton.. ooops!
Borde krypa ner i sängen nuu. Är trött.. Har varit mycket att göra vid Torghallen idag. Halva LIA tiden har gått nuu.. lite trist för jag trivs där. Kul men lite jobbigt. Men nu ska jag ställa mig i säng. Johan kommer hit imorgon till kvällen och Cissi skulle väl även ta sig hit till Jeppo :)
Såååå braaa med heelg!