söndag 15 november 2009

älskling

Igår åkte jag till Johans, min älsklingggg! Vi kollade på film och var ute osv.. Idag har det varit skit väder helt enkelt, regnat = snön har smält och blivit till trevlig slask. Imorgon är det skolan igen och Heidi är fortfarande sjuk.. Så har ingen att skratta med nu ;) 2 veckor kvar i skolan så blir det LIA i 4 veckor, det ska bli skönt att slippa skolan för en stund. Men när jag kommer tillbaka till skolan så åker Johan på LIA =( så han får jag inte se mycket då..
Jag har inget att göra nu, funderar på vad jag skulle kunna hitta på. Har börjat spela Cod4 nu, men jag har fastnat på en bana så jag kommer ingen vart, hade med spelet till Johans igår, och han har redan spelat ut det :O min lilla nörd :) Men jag hittade fler spel på Eriks hårddisk så ska se om jag hittar något annat spel som verkar bra!
cya

söndag 8 november 2009

sjuk

Heidi har tjatat nu att jag måste uppdatera min blogg, men det är lite jobbigt ;)
Har varit sjuk nu också sen i fredags... mamma ringde till läkaren idag och jag hade symptom på nöff nöff sjukan... :( Jag vill bli frisk nu!! Och jag undrar hur många jag har smittat nu också.. :O
Mamma skulle fixa lite glass och hallon åt mig nu, min hals är irriterad och jag bara hostar och hostar... revbenen och magmusklerna är sjuka av allt hostande.. ajjajj..
Natten har varit lång och jobbig.. jag vill vara frisk nuu så jag kan vara med Johan!! och jag har väl redan smittat honom också :O Nu ska jag prata vidare med Johan på skype :) cya