måndag 11 maj 2009

tjoho


Nu har jag fått riktigt nog av skolan.. vill bara ha sommarlov nu. Märks i skolan att det närmar sig eftersom alla börjar helt enkelt skita i skolan :D det skulle ju borda va andra vägen..
Sen torsdag har jag varit ute o joggat varje dag förutom lördag när det regnade hela dagen :O undrar vad som har slagit fel ;) men skönt är det! hoppas jag fortsätter med det i sommar.
Nu består de sista veckorna av prov. Har tre kvar, som jag borde läsa på nu ^^
Men 2½ men o lite andra serier lockar ju lite mer än att stirra i en tråkig bok..
Var till soklot i fredags också (bilden), pojkarna fiskade, några gäddor kom det men inte så riktigt stora :) men trevligt var det tills myggorna kom fram. usch.
På lördag var jag till heidis med tim o emma. Och igår var det morsdag, bösök till mormor, hon fyllde år också, 79år! Och så blev det en tripp till parken också med toivo & leo :) söta pojkar! (bilden)
Som jag ska sköta i sommar, tror det var första sommarlovsveckan. ojj så kul att säga sommarlov!

lördag 2 maj 2009

sommar o sol

nästan :) kan inte förstå att det snart är sommarlov, då har jag gått ut nian :DD
Och som vanligt har jag fullt upp från juli --> polen 7-17.7 med international :) sen kommer väl svenskarna o sen i augusti börjar jag i nya skolan o sen den 26.8 åker vi till Tyskland o Holland :D (+ att det är pappas födelsedag ;) Men det är ju vääldigt länge tills dess. I juni skulle jag gärna ha ett jobb men har inte fått något ännu.. knappast får jag heller.. Men kul ska jag ha! :D
Nu först åker vi på klassresa till Tammerfors, sen har vi projekt 9 o sen skolavslutningen ;D
Jag tror jag är glad idag!!?
Snart kommer lite folk hit, kanske vi sitter ute ikväll o grillar å tittar på film eller nåt!
Ska titta vidare på faceboook nuu.
O vappen var hur bra som helst, jag hade såå kul!